Novinarska ekipa HRT-a zaputila se jučer pred Kulmerove dvore, odnosno dvorac u kojem je živjela obitelj Todorić, kako bi provjerila ima li koga tamo. Nakon dolaska novinarske ekipe, do ograde Kulmerovih dvora došla je kćer Ivice Todorića Iva Balent.

“Ja vas apsolutno razumijem, no možete odozdo snimati, ljepši vam je pogled na dvorac nego ispred kuće. Stalno su svi tu na ogradi. Vi mene morate razumjeti, ja imam punu kuću djece”, rekla je Iva Balent.

No, Todorićeva kćer nije novinarima otkrila gdje se nalazi njezin otac, za kojeg se ovih dana špekuliralo da se sakrio izvan Hrvatske kako bi izbjegao mogući kazneni progon. Nešto kasnije, novinari HRT-a sreli su pred dvorcem dvije gospođe koje su se u automobilu zaustavile pred vratima, piše Index. Vozačica je otvorila vrata te se obratila snimatelju. Prvo mu je poslala poljubac.

“Kaj treba? Samo recite, stojimo na raspolaganju sto na sat. Nije vam malo neugodno? Ja ne bi za celi svet. Pa da sam kruha gladna. Ak`treba skinemo hlače i sve pokažemo, kaj god hoćete nije nikakav problem, vjerojatno bi nam i u crevo neko štel pogledati. Pa to je prestrašno”, rekla je snimatelju žena, koja vjerojatno već godinama radi za Todorića.

Komentiraj