Egzotični vikend u zagrebačkom ZOO-u: Upoznajte životinjski svijet Afrike

Ovog vikenda posjetitelji zagrebačkog Zoološkog vrta moći će upoznati egzotični životinjski svijet Afrike.

Preparatima među kojima su lubanja bivola, slonov zub i nojevo jaje, edukatori će zainteresiranu djecu i njihove roditelje potaknuti na istraživanje faune koja je bez daha ostavila mnogobrojne slavne svjetske istraživače. Kako bi posjetitelji dobili što jasniju sliku o veličanstvenosti afričkih životinja, izbliza će moći vidjeti i neke preparirane životinje – afričkog lava, sejšelsku kornjaču i dik-dika.

Preparatima među kojima su lubanja bivola, slonov zub i nojevo jaje, edukatori će zainteresiranu djecu i njihove roditelje potaknuti na istraživanje faune koja je bez daha ostavila mnogobrojne slavne svjetske istraživače. Kako bi posjetitelji dobili što jasniju sliku o veličanstvenosti afričkih životinja, izbliza će moći vidjeti i neke preparirane životinje – afričkog lava, sejšelsku kornjaču i dik-dika, najavljeno je iz ZOO-a.

Zagrebački ZOO dom je mnogim afričkim životinjama. Među njima su afrička ljutica, banda merkata i simpatične zebre. Među nezaobilaznim mjestima u Vrtu mnogim su posjetiteljima Lavlja stijena Kidepo te Volijera s afričkim pticama močvaricama.

Komentiraj