Ed Sheeran pomišljao na samoubojstvo nakon niza stresnih događaja koji su ga doveli do depresije

U velikom intervjuu koji je dao magazinu Rolling Stone, Ed Sheeran je otkrio da je veljača 2022. bila najgori mjesec u njegovom životu zbog smrti njegovog najboljeg prijatelja Jamala Edwardsa, zbog tužbe za autorska prava i vijesti da je njegovoj supruzi dijagnosticiran tumor tijekom trudnoće.

Shvatio je nakon niza stresnih događaja da ga polako i u tišini hvata depresija. “Osjećao sam se kao da ne želim više živjeti. Imao sam već taj sličan osjećaj tijekom života. Kao da se utapaš pod valovima. Jednostavno si uvučen i ne možeš iz toga izaći.”

Ispričao je i da se posramio takvih misli nazivajući ih sebičnima jer je otac, te rekao: “Osjećam se stvarno posramljeno zbog toga”. U veljači je njegov dobar prijatelj, mladi britanski novinar, poduzetnik i zaljubljenik u glazbu Jamal Edwards preminuo iznenada u 31. godini života. Bio je jedan od prvih koji je podržao Eda Sheerana na početku njegove karijere.

Njegovoj supruzi Cherry Seaborn dijagnosticiran je tumor kada je bila u šestom mjesecu trudnoće s njihovim drugim djetetom. Nakon što je u svibnju rodila kćer Jupiter, uspješno je podvrgnuta operaciji. U travnju je pak završilo suđenje u korist Eda Sheerana vezana uz tužbu za autorska prava. Potom mu je supruga savjetovala da potraži pomoć nakon čega je počeo odlaziti psihoterapeutu.

“Nitko zapravo ne govori o svojim osjećajima tamo odakle ja dolazim. Ljudi u Engleskoj misle da je čudno odlaziti terapeutu. Mislim da je vrlo korisno razgovarati s nekim i jednostavno si dati oduška. Ne osjećam se krivim zbog toga. Očito, kao da sam živio neki vrlo privilegiran život. Moji prijatelji bi me uvijek gledali kao da mi nije tako loše u životu. Pomoć nije gumb koji se pritisne, pa ste automatski OK. To je nešto što će uvijek biti tu i s čim se jednostavno mora upravljati.”

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner