EPA/ALESSANDRO DI MARCO

DYBALA O MANDŽUKIĆU “Na terenu nema poštovanja prema nikome”

Zvijezda Juventusa Paulo Dybala (24) nema isti zvjezdani status u argentinskoj reprezentaciji. Izbornik Jorge Sampaoli protiv Islanda (1:1) ostavio ga je na klupi. Pred Argentincima je sutra dvooj drugog kola Skupine D Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Hrvatske.

Dvoboj je najavio upravo Dybala. “Hrvati su jaki igrači, poput Islanđana. Ali, mogu puno više odigrati. Imam priliku igrati zajedno s Mandžukićem i znam kakvi su i kako razmišljaju. Moramo biti oprezni, vrlo su jaki”, upozorio je Dybala.

Svlačionicu u Torinu dijeli s hrvatskim reprezentativcem Marijem Mandžukićem. “On je vrlo poseban. Možda se čini da je agresivan i da ima lošu osobnost, ali je on je sjajna osoba. Vrlo je skroman i vrijedan. Na terenu nema poštovanja prema nikome, u dobrom smislu. Nije ga briga tko mu stoji sa druge strane. Vjerujem da su i drugi igrači Hrvatske takvi”, rekao je Argentinac.

Utakmica Argentine i Hrvatske na rasporedu je u četvrtak od 20 sati. Hrvatska je na vrhu ljestvica s tri osvojena boda, slijede Argentina i Island sa po jednim bodom, a na začelju je Nigerija bez bodova.

Komentiraj