Dwayne ‘The Rock’ Johnson pokazao svoju repersku vještinu u pjesmi “Face Off”

Aaron Yates, poznatiji po svom umjetničkom reperskom imenu Tech N9ne izbacio je ovih dana novi singl pod nazivom ‘Face Off’ na kojem se uz repere Joeya Coola i Kinga Isoa kao gost pojavljuje glumac Dwayne ‘The Rock’ Johnson u neočekivano dobroj reperskoj ulozi.

U intervjuu za Variety, Johnson je objasnio da ‘Face Off’ nije bila prva prilika koja mu je pružena za suradnju s ovim istaknutim hip-hop izvođačem, ali je do sada uvijek odbijao ponude zbog svog umjetničkog integriteta. Odlučio je prekinuti taj niz odbijanja kada mu je Yates poslao poruku jer smatra da su on i Yates usklađeni i to kroz radnu etiku i želju za radom.

Potom je Johnson ispričao kako je došlo do njihovog prijateljstva: „Kad smo se Tech i ja prvi put sreli prije mnogo godina na snimanju serije ‘Ballers’, govorili smo o ovoj ideji i o tome da smo najveći radnici u tom trenutku. Rekao je tada nešto što jako cijenim: ‘Na ovom setu nikad ne bi moglo biti dovoljno hrane koja bi me mogla zasititi jer uvijek želim biti gladan.’ To mi se jako svidjelo. ”

Aaron Yates je za Variety rekao da je pjesma ‘Face Off’ napisana imajući u vidu borce u glavi, opisujući je kao “energetsku pjesmu”. “Ovo će ljude natjerati da podignu utege, napumpaju se za borbe, pripreme se za igru. Koja je bolja osoba za tako nešto? Ne Conor McGregor. Njega ne poznajem. Poznajem The Rocka.”

Yates je također istaknuo da Johnson nije pozvan da rapa, već da izgovori neke motivacijske rečenice na kraju pjesme. Međutim Johnson je inzistirao na tome da isporuči cijeli stih, sam ga je napisao i strukturirao s Yatesom preko telefona.

„Tako je talentiran, čovječe. Poput nekog Master MC-a. Dwayne je učinio svoje kako treba. Rekao je da želi biti jednako brzo kao i mi. Nakon njegovog pjevanja u animiranom filmu ‘Moana’ shvatio sam  da ima ritam.”

Prema Johnsonu, njegov je dio repa snimljen iz prvog pokušaja. “Pio sam Teremanu, pa sam već bio malo veseo i spreman za rap. Poslali smo to Techu i njegovim inženjerima, a tekst koji sam dobio od Techa, velikim slovima, bio je “Jeb… da !!!!”

No izlet Dwaynea Johnsona u rap vode ne znači ujedno i neki novi glazbeni početak ove glumačke zvijezde. „Nikada nisam imao ambiciju biti hip hop umjetnik ili reper, pa je izravan odgovor ne. Ali ovdje sam vidio priliku da stvorim pjesmu koja me doista inspirirala i motivirala da tražim više i borim se za još. Uvijek sam volio glazbu. Obožavam hip hop i blues i odmetničku country glazbu. ”

Ipak, napomenuo je da će dati još koju priliku za suradnju u nekoj budućoj pjesmi rekavši: “Ako je pjesma prava i ako je suradnja iskrena i autentična onda bih volio sudjelovati u toj pjesmi.” Pjesma ‘Face Off’ objavljena je 8. listopada i šesti je singl sa 23. albuma Tech9nea ‘ASIN9NE’

Iako je Dwayne ‘The Rock’ Johnson zaposlen prvenstveno u filmskoj industriji sve su glasnije priče o njegovoj kandidaturi za predsjednika SAD-a zbog čega je nedavno izjavio kako će u budućnosti razmisliti o predsjedničkoj kandidaturi ako je to “ono što ljudi žele”. U jednoj anketi provedenoj u travnju ove godine čak 46 posto Amerikanaca ozbiljno bi razmotrilo glasanje za njegovu predsjedničku kandidaturu 2024. godine.

 

 

Komentiraj