Dwayne Johnson nikada se više neće pojaviti u nastavku filma “Brzi i žestoki”

Iako se činilo da je priča o sukobu između Vina Diesela i Dwaynea Johnsona došla do kraja, tome ipak nije tako. Sukob, koji se zbio prije četiri godine na snimanju filma „Brzi i žestoki 8“, potvrdio je Johnson 2018. godine u intervjuu za magazin Rolling Stone. U nedavnom intervjuu za magazin Men’s Health o tom sukobu progovorio je i Vin Diesel koji je rekao kako je Johnson hrvač kojeg je trebalo uvesti u svijet glume. Kako je Diesel ujedno i producent franšize „Brzi i žestoki“ tako je u tim njegovim  nastojanjima da objasni Johnsonu kako treba glumiti očigledno došlo do sukoba.

Na te tvrdnje Vina Diesela stigla je reakcija Dwaynea Johnsona i to u nedavnom intervjuu za magazin The Hollywood Reporter. Na pitanje kako je reagirao na Dieselove izjave Johnson je odgovorio „Smijao sam se, jako sam se smijao. Mislim da su se svi smijali na te tvrdnje. I tu ću se zaustaviti“.

Što se tiče Johnsonovog pojavljivanja u nekom od nastavaka franšize „Brzi i žestoki“ on je rekao „Poželio sam im sve najbolje s filmom ‘Brzi i žestoki 9’. I želim im sve najbolje s 10. i 11. dijelom kao i sa svim drugim ‘Brzi i žestoki’ filmovima koji će se snimiti bez mene“. Hoće li se Johnson pojaviti u nastavku filma „Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw“, spin-offu franšize „Brzi i žestoki“, još je nepoznato.

Komentiraj