Dwayne Johnson krao je kao klinac čokoladice. Sada se odlučio iskupiti

Dwayne Johnson spada među najveće filmske zvijezde današnjice što potvrđuje iz filma u film, posljednji takav je hit „Black Adam“. Međutim, Johnson je poznat i po svojoj iskrenosti, naročito kada govori o tome kroz što je sve morao proći kako bi došao do uspjeha. U tom kontekstu na Instagramu je objavio video koji prikazuje njegovu posjetu 7-Eleven dućanu na Havajima, istom onom koji je posjećivao kao klinac. Tada nije imao novaca te je krao Snickers čokoladice. Sada je došao osloboditi se grižnje savjesti koju je godinama imao zbog krađe čokoladica.

On je uvodno objasnio kako je konačno odlučio istjerati čokoladnog vraga koji ga je desetljećima uništavao. Napisao je „Imao sam 14 godina, bio sam bez novaca te sam krao velika pakovanja Snickersa svakog dana tijekom cijele godine u dućanu 7-Eleven, na putu za teretanu“. Uz to je dodao kako ga prodavač nikada nije ulovio u krađi ali je svaki puta zbog toga osjećao grižnju savjesti.

Stoga je, što se vidi u videu objavljenom na Instagramu, prošli tjedan ušao u 7-Eleven i potrošio 298 dolara na Snickers čokoladice te je ujedno platio račun svakom kupcu koji se tog trenutka našao u dućanu. U znak zahvalnosti, prodavaču je ostavio značajnu napojnicu. „Ovo je najmanje što sam mogao napraviti s obzirom na sve moje krađe iz ovog dućana“, napisao je Johnson dodajući kako ne može promijeniti prošlost ali barem se može iskupiti. „Ne možemo promijeniti prošlost i neke glupe stvari koje smo možda napravili ali svaku toliko možemo se barem malo iskupiti i možda izazvati osmijeh na licima nepoznatih ljudi“, kazao je Johnson.

Komentiraj