Dvojac zatočio i tukao maloljetnika, na Iblerovom trgu im pobjegao iz automobila. Teško je ozlijeđen

Zagrebačka policija pritvorila je 31-godišnjaka i 33-godišnjaka zbog sumnje da su oteli i tukli maloljetnika.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, dok su u petak ‘bili u sobi objekta smještaja na području Centra, osumnjičeni su protupravno oduzeli slobodu maloljetniku radi toga da ih odvede do treće osobe koja je, navodno, iz te sobe otuđila novac 33-godišnjaka.’

Tijekom boravka u sobi, osumnjičeni su fizički napadali oštećenog, a nakon toga su ga uporabom tjelesne snage prisilili da uđe u osobni automobil marke Škoda Kamiq zagrebačkih registarskih oznaka.

Odvezli su se do šume na zasad nepoznatoj adresi gdje su izveli oštećenog iz osobnoga automobila i nastavili ga fizički ozljeđivati kako bi im rekao gdje stanuje treća osoba.

Potom su maloljetnika opet prisilili da uđe u osobni automobili i nastavili ga voziti po gradu. U jednom trenutku oštećeni je iskoristio njihovu nepažnju tijekom zaustavljanja vozila na Iblerovom trgu te je iskočio van dok su osumnjičene osobe nastavile vožnju.

Ozlijeđenom maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Također, 33-godišnjak je policiji u subotu predao papirnatu vrećicu u kojoj su bile dvije plastične vrećice s oko 508 grama i 275 grama marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku, a posebno je o tome izviješten Općinski državni odvjetnik u Zagrebu.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]