Ured predsjednice

“Dvinskykh je dvije godine zaposlenica Sberbank Rusija”

Na jučerašnjem sastanku u Uredu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović uz zamjenika predsjednika Uprave Sberbanka Maksima Poletajeva bila je i Oksana Dvinskykh, suradnica i prijateljica obitelji Karamarko, a iz Sberbanke su odgovorili televiziji N1 da je ona posljednje dvije godine zaposlenica Sberbank Rusija.

“Oksana Dvinskykh je posljednje dvije godine zaposlenica Sberbank Rusija, u ulozi osobnog savjetnika g. Maksima Poletajeva”, odgovorili su nam iz Sberbanke.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je jučer prvog zamjenika predsjednika Uprave Sberbanka Maksima Poletajeva koji ju je upoznao s viđenjem Sberbanka oko postizanja nagodbe za Agrokor, naznačivši predanost Sberbanka dugoročnom ostanku u ovoj tvrtci i dijalogu s ključnim partnerima, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Republike naglasila je značaj postizanja nagodbe za očuvanje stabilnosti hrvatskog gospodarstva i radnih mjesta, s čime se je prvi zamjenik predsjednika Uprave Poletajev složio.

Komentiraj