Dvije autocisterne Oružanih snaga RH za prijevoz pitke vode u srijedu će se uputiti u pomoć u opskrbi pitkom vodom stanovnicima na periferiji Knina.

Opskrbu pitkom vodom autocisterne će olakšati stanovnicima kninskih naselja Žagrović, Ljubač-Vrbnik, Radljevac, Oćestovo i Polača.

Pripadnici Logističke satnije iz Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske prevest će cisternu od tri tisuće litara, dok će Opslužništvo vojarne “Kralj Zvonimir” Knin iz sastava Zapovjedništva za potporu opskrbiti vodom stanovništvo s cisternom od osam tisuća litara, stoji u priopćenju Ministarstva obrane.

Dosad je Logistička satnija 33 puta s po 3.000 litara opskrbila stanovništvo Knina, dok je Opslužništvo vojarne “Kralj Zvonimir” Knin vodom opskrbilo tamošnje stanovništvo 30 puta po 8.000 litara, navodi MORH.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.