Dvije Škarine žrtve otkrile detalje zlostavljanja

Žrtve Damira Škare u novoj epizodi Provjerenog otkrile su nove uznemirujuće detalje zlostavljanja koje su doživljavale.

Nakon inicijalne ispovijesti Škarine tajnice, javile su se i druge žrtve zlostavljanja, ali nisu sve htjele pred kameru Provjerenog. Majke jedne od žrtvi opisala je što se dogodilo na radnom mjestu njezine kćeri prije godinu dana.

“Rekao joj je: ‘Ja bih tebi lizao p***u dok ne svršiš i i ti bi u sekundi svršila”, izjavila je. Ispričala je majci kako ju je bio strah te kako je vidjela paniku među ostalim zaposlenicama.

Na žrtvino radno mjesto Škaro je redovito dolazio. “Ja bi tebe j***o da ti sedam dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stati”, citirala je Škaru majka žrtve, kazavši kako nije bilo reakcije ostalih zaposlenika jer su ga se svi bojali. Žrtva se majci odlučila povjeriti tek nakon što je Škaro uhićen.

Škarina vanjska suradnica također je odlučila istupiti sa svojom pričom. Za Škaru je radila mjesec dana, a za posao joj nikad nije plaćeno.

“Nakon što sam u par navrata zatražila i pismeno i usmeno da plati te usluge, Damir Škaro je rekao da sam samohrana majka, da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja”, kazala je novinarima Provjerenog, dodavši kako je prijetnje shvatila ozbiljno. Na policiju nije pomišljala ići jer je znala da Škaro ima “jako puno veza u policiji”. Otkrila je kako joj je rekao da bi trebala paziti što priča i s kim jer će ju “uništiti”.

Obje žrtve potvrdile su kako Škaru nisu prijavile policiji zbog straha i srama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj