Dvije osobe poginule u zapaljenom automobilu na A3 kod Slavonskog Broda

Prema saznanjima policije dvije su osobe poginule u osobnom automobilu njemačkih registracija koji je u nedjelju popodne sletio s autoceste A3 kod Slavonskog Broda i zapalio se, priopćeno je večeras iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Teška prometna nesreća dogodila se iza 15 sati na A3 kod mjesta Bukovlje, na slavonsko-brodskom području.

“Prema trenutnim saznanjima policije u osobnom automobilu njemačkih registracija nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policija u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavlja očevid kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći”, naveo je Krešimir Šimić iz brodsko-posavske PU.

O rezultatima očevida policija će sutra objaviti priopćenje, dodao je.

Dojavu o prometnoj nesreći na A3 Bregana-Lipovac policija je zaprimila iza 15 sati. Nesreća se dogodila na sjevernom kolničkom traku kod Bukovlja, gdje je vozilo njemačkih registracija sletjelo s autoceste, probilo zaštitnu ogradu i zaustavilo u šumarku, rekao je Šimić novinarima ranije večeras tijekom očevida.

Na mjesto teške prometne nesreće, uz policijske službenike izašli su i županijska državna odvjetnica te pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Slavonskog Broda i DVD-a Bukovlje.  Osobno vozilo njemačkih registracija je u potpunosti izgorjelo. Identitet  poginulih i njihovo državljanstvo za sada nije utvrđeno.

Komentiraj