Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je u ponedjeljak da je nakon intervencije gašenja požara na adresi Gornji Bukovac pronađena jedna mrtva osoba.

Dojava o požaru zaprimljena je u 8,11 sati od strane građana, a radilo se o požaru osobnog vozila na adresi Gornji Bukovac 11a, piše u priopćenju. U intervenciji je sudjelovalo pet vatrogasaca Vatrogasne postaje Dubrava s jednim vatrogasnim vozilom, a intervencija gašenja je završila u 9,20 sati.

Ozlijeđenih u požaru nije bilo, no u blizini je pronađena jedna mrtva osoba, priopćeno je. Osim vatrogasaca, na intervenciju su izašli djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba s dva vozila, te službenici Policijske uprave zagrebačke (PUZ). Uzrok požara i smrt pronađene mrtve osobe još nisu poznati, sve dok službenici PUZ-a ne obave očevid.

Iz PUZ-a su potvrdili kako je očevid još uvijek u tijeku, no neslužbeno su dodali kako se radi o samoubojstvu.

Također, iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama je priopćeno kako je u 8,22 sati zaprimljena dojava i o drugom požaru, a radilo se o požaru ZET-ovog autobusa u Čulinečkoj ulici kod kućnog broja 150.

U intervenciji je sudjelovalo deset vatrogasaca Vatrogasne postaje Dubrava i Vatrogasne postaje Žitnjak s tri vatrogasna vozila i prometna policija. Ozlijeđenih u tom požaru nije bilo, a intervencija je završila u 9,22 sati, zaključuju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Komentiraj