Dva igrača Sheffield Uniteda optuženi za napad na navijače Nottinghama nakon polufinala play-offa

Navijači Nottingham Foresta su nakon pobjede nad Sheffield Unitedom u polufinalu doigravanja za ulazak u Premier ligu masovno utrčali u teren kako bi proslavili ulazak u finale, međutim ta invazija nije prošla bez incidenata. Jedan incident je vrlo brzo dobio sudski epilog: 30-godišnji navijač Nottinghama Robert Biggs kažnjen je s 24 tjedna zatvora i 10-godišnju zabranu dolaska na nogometne utakmice nakon što je nokautirao i ozlijedio kapetana Sheffield Uniteda Billyja Sharpa, dok su detalji drugog incidenta, tučnjave koja se dogodila pored ulaska u tunel prema svlačionicama, tek sada počeli izlaziti u javnost.

Dva prvotimca Sheffield Uniteda, Oli McBurnie i Rhian Brewster, optuženi su za napad, ali iz policije nisu izašli sa više detalja. Cijelu situaciju možete vidjeti ovdje, incident počinje na 25. sekundi videa, desno od ulaska u tunel.

McBurnie i Brewster su dali svoj iskaz policiji i odbacili su sve optužbe.

Nottingham Forrest je u spomenutoj utakmici prošao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. U prvoj utakmici u Sheffieldu bilo je 1-0 na Nottingham, u uzvratu 3-2 za United. Nottingham Forest je kasnije izborio ulazak u Premier ligu.

Komentiraj