Dugoročni najmovi kod rent a car kuća postaju sve popularniji i isplativiji

facebook.com

Usluga dugoročnog najama vozila posljednjih godina se profilirala na domaćem tržištu kao iznimno isplativa i korisna te postaje sve popularnija i zastupljenija kod domaćih korisnika. Sve više tvrtki smatra da je nabava vozila putem kredita, lesinga i fleet management kompanija nepovoljna opcija zbog kreditnog zaduženja i nefleksibilnosti ponude. Poslovni procesi se ubrzavaju i mijenjaju više i brže nego ikada, a sve dugoročne financijske obveze ograničavaju fleksibilnost poslovanja. Upravo stoga su dugoročni najmovi kod rent a car kuća postali popularni i isplativi.

Aktualni trendovi govore kako zaduženost i vlasništvo više nije ‘in’. U modi je ‘rent, don’t own’, bilo da je riječ o vozilima ili drugoj pokretnoj i nepokretnoj imovini.  Najbolji dokaz isplativosti najmova prikazuje činjenica kako je američki proizvođač vozila Cadillac nedavno uveo ovaj vid usluge nakon temeljite analize i ispitivanja tržišta.

Tvrtke koje imaju fleet policy management u sklopu svog poslovanja dobro su istražile mogućnosti kako optimalno zadovoljiti potrebu za vozilima na najisplativiji način. Sve više se koriste dugoročni najmovi preko rent a car kuća. Time se dobiva neophodna fleksibilnost koju leasing kuće i fleet management još uvijek ne nude. Rent a car kuće omogućavaju jednostavnu proceduru najma bez gomile dokumentacije poput boniteta ili kreditne sposobnosti. Ovisno o dužini najma i količini vozila u najmu, potrebna je samo rezervacija sredstava na kreditnoj kartici ili zadužnica. Najam se ostvaruje u jednom danu, a vozila se mogu tijekom najma mijenjati prema potrebi za veće ili manje vozilo. Nije nebitno da se vozila u najmu mogu vratiti i prije isteka najma i to bez ikakvih penala.

U današnje vrijeme kada je ušteda sinonim za uspješno poslovanje, tržište nudi mnoštvo opcija kako poslovnim subjektima olakšati put do uspjeha. Jedan od puteva je, kako pokazuju sve izraženiji trendovi, dugoročni najam vozila koji uspješno i povoljno nudi i FLEET rent a car.

Više informacija pogledajte na www.fleet-rent.com

Komentiraj