Dugoočekivani memoari: Barbra Streisand piše o svom prijateljstvu s Marlonom Brandom i Madeleine Albright

Krajem godine stižu memoari slavne glumice i pjevačice Barbre Streisand u kojima se prisjetila brojnih prijateljstava i veza u svom turbulentnom životu i karijeri.

U službenoj najavi memoara Barbre Streisand stoji da je u njima odlučila ispričati svoje djetinjstvo, put do profesije glumice i proces snimanja nekih od svojih hvaljenih albuma. Osim toga, najavila je i da će se dotaknuti svog dugogodišnjeg prijateljstva s Marlonom Brandom i Madeleine Albright, kao i niz momenata vezanih uz njezin brak i ispunjenje koje je pronašla u vezi s Jamesom Brolinom.

Ben Brusey, direktor izdavačke kuće Century – Penguin Random House iz Velike Britanije, izjavio je da su njezini memoari doista vrijedni dugogodišnjeg čekanja njezinih obožavatelja, te dodao: “Memoari nijedne zabavljačice nisu bili toliko očekivani od ovih Barbre Streisand, a ovu zanosnu i divnu knjigu s nestrpljenjem će dočekati njezini milijuni obožavatelja. Jedna od najvećih priča o kreativnom životu ikada ispričanih, njezini memoari otkrivaju njezin život na stranicama memoara koji je jednako iskren, zabavan i spektakularan kao i njezini najveći nastupi. Oduševljeni smo i počašćeni što objavljujemo njezine memoare i znamo da će to biti značajan događaj pun radosti i kreativnosti koji će zaslijepiti i oduševiti čitatelje i kritičare.”

Barbra Streisand trebala je objaviti memoare još 2017. godine, ali je naknadno odlučila odgoditi objavljivanje. Međutim, u intervjuu za BBC u kolovozu 2021. godine otkrila je da je na memoarima dodatno radila tijekom pandemije izazvane Covidom-19.

“Zapravo sam počela pisati prije osam godina, i to pišući rukom. Ali nedavno sam shvatila da se moram koncentrirati na sam tekst, u čemu mi je pomogla godina karantene. Sada je skoro sve gotovo”, rekla je.

Memoari Barbre Streisand trebali bi biti objavljeni 7. studenog 2023. godine.

 

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]