DUBROVNIK Osumnjičenik u vezi (ili je bio) sa zaposlenicom opljačkane Zračne luke?

Antun Katušić, , osumnjičeni u slučaju razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik, bio je ili je još uvijek u ljubavnoj vezi sa ženskom osobom koja radi u Zračnoj luci Dubrovnik, piše Dubrovački dnevnik.

Osoba s kojom je Katušić bio ili jest u vezi navodno je prije radila u duty free shopu koji je opljačkan. Dubrovački dnevnik piše kako se priča da ju je upravo Katušić svaki dan dovozio na posao. Ta osoba sada je na drugom radnom mjestu, koje je isto u Zračnoj luci Dubrovnik.

Antun Katušić i njegov sin Antonio osumnjičeni su za slučaj razbojništva koji se dogodio prije četiri dana u Zračnoj luci Dubrovnik. Dvojica muškaraca opljačkala su u ponedjeljak u Zračnoj luci Dubrovnik zaštitare s utrškom zračne luke nakon što su se s njima hrvali pa su motociklom pobjegli u nepoznatom smjeru. Prema neslužbenim informacijama, radi se o utršku Zračne luke Dubrovnik od proteklog vikenda, koji je kombijem trebao biti prevezen u Dubrovnik, piše Index.

Antun Katušić je već od ranije poznat policiji. U travnju 2006. godine za njim je raspisana tjeralica zbog prometne nesreće kod Čapljine u kojoj je poginulo pet ljudi, među njima dva policajca. Iako je u nesreći i sam teže ozlijeđen, uspio je pobjeći iz bolnice u Mostaru. Vratio se u Konavle, gdje je počeo raditi kao taksist. Osim zbog ovog, policija ga je istraživala i godinu dana ranije jer je bio jedan od osumnjičenika za krijumčarenje automobila.

Prije 11 godina skuterom pregazio nogu policajca

2007. godine u uvali Tiha skuterom je nasrnuo na policajca koji ga je zaustavio zbog prometnog prekršaja. Katušić mu je odbio dati dokumente, počeo vikati na njega te mu je motorom prešao preko noge i nastavio voziti.

Bio je uhićen i 2008. godine, zbog sumnje za utaju poreza od 2004. do 2007 godine u poduzeću Kruna gdje je bio odgovorna osoba.

Komentiraj