HINA / Nikša MILETIĆ

DUBROVNIK Franković podnio privatnu tužbu protiv Vlahušića

Dubrovački HDZ održao je u ponedjeljak konferenciju za medije na kojoj je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mato Franković rekao kako je podnio privatnu tužbu protiv Andre Vlahušića zbog nanošenja štete njegovom ugledu.

Vlahušić je, podsjetimo, rekao kako Franković ima završenu samo osnovnu školu. “Teško je Vlahušiću prihvatiti kako se netko školovao u inozemstvu”, rekao je Franković pokazujući rješenja kojim se priznaje valjanost njegove diplome i podijelio ih novinarima.

Mostov kandidat za župana Nikola Grmoja u ponedjeljak je Frankovića prozvao kako je od njega zatražio podršku na lokalnim izborima. “Grmoja je u svojoj izjavi kazao kako sam pogubljen. Ja sam pogubljen, znači, a on se kandidira za poziciju župana, a napada mene kao gradonačelničkog kandidata. Toliko o tome tko je pogubljen”, rekao je Franković dodajući da se Grmoja kandidirao za poziciju za koju se zalagao da ne postoji.

“Što to govori o njemu kao o osobi? Da u ovom trenutku, nakon što su izgubili fotelje, idu na rezervne položaje. Sad im Županija valja jer se gospoda iz Metkovića i Mosta odlučila tako”, kazao je Franković, prenosi Dubrovački dnevnik.

Dodao je da je njegov prijedlog bio da svi zajedno surađuju na projektima. “Nevjerojatno je isticanje takvih priča, ali što reći o čovjeku koji je kazao kako ga je ministrica kulture gađala mobitelom. Vlahušić i Grmoja vode istu kampanju. Danas je Grmoja rekao kako nemam podršku središnjice, a isto su rekli jučer Vlahušić i Dujmović. To je jeftini spin”, zaključio je Franković.

Komentiraj