Takenoko

Dubrovački Takenoko ugostio glumca Jamiea Foxxa

Poznati glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx stigao je u Grad Dubrovnik kako bi se pridružio zvjezdanoj postavi filma ‘Robin Hood’.

Radnja priče o slavnom odmetniku koji je uzimao novac bogatima i davao siromašnima odvija se u Dubrovniku, koji predstavlja srednjovjekovni grad Nottingham.

Jamie Foxx, koji tumači jednu od glavnih uloga, dane provodi na setu, dok u slobodno vrijeme otkriva čari grada i uživa u poznatim gastronomskim delicijama. Tako nije propustio ni posjet japanskom restoranu Takenoko.

Takenoko kuhari su za hollywoodskog glumca pripremio poznate delicije: Hamachi sashimi, California rolls, Spicy tuna rolls, Ebi tempura te Tory teriyaki. Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima spremljenim od strane glavnog chefa, uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.

Glumac je oduševljen gradom, a svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama.

“Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Texasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti”, rekao je. Priča kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama na Dubrovnik.

Komentiraj