Preseljenje koncerta Dubioze kolektiva iz Doma sportova u Arenu Zagreb (17. studenog) povećalo je već ogroman interes publike koja se brzo pobrinula da sve karte za Parter budu rasprodane.

Trenutno se u ponudi nalazi još samo 20% kapaciteta Donje tribine te nešto više ulaznica za Gornju tribinu. Navedeni sektori mogu se kupiti po povoljnijim cijenama sve do nedjelje (05. studenog).

Uoči najtraženijeg hrvatskog samostalnog koncerta Dubioze te objave novog studijskog albuma ‘Pjesmice za djecu i odrasle’ bend će premijerno prikazati svoj prvi dokumentarac – ‘Film za djecu i odrasle’ koji prati snimanje novog albuma Dubioza kolektiva i kombinira dokumentarne snimke rada u studiju s biografskim materijalom.

“U filmu smo željeli pokazati kako funkcionira bend i kako je kompletan sistem našeg rada baziran na ‘uradi sam’ principu“, izjavili su članovi benda. Režiser filma je Midhat Mujkić, a grupa će ga objaviti online na svojim platformama u nedjelju (12. studenog).

Također, Dubioza kolektiv predstavila je partnerstvo s Viberom koje donosi Dubiozin Public account i Viber bot te 16 animiranih stickera koji se mogu skinuti besplatno. Stickeri su osmišljeni od strane Dubioze, animirani rukom Vedrana Mujagića, člana benda i sasvim su personalizirani, a u samo nekoliko dana na svoje mobitele ih je skinulo više od 200 000 ljudi,

Dubiozin premijerni dolazak u Arenu bit će njihov najmasovniji nastup i, prema svemu sudeći, jedan od najvećih koncerata u novijoj hrvatskoj povijesti. Podsjetimo, novi susret benda i ovdašnje publike trebao se dogoditi u Velikom Domu sportova, ali je taj prostor bio rasprodan čak 26 dana prije održavanja pa je sve preseljeno u najveću hrvatsku dvoranu, Arenu Zagreb.

ZAMJENA ULAZNICA ZA ARENU

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica žele na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail – [email protected] najkasnije do petka (03. studenog) gdje će dobiti upute kako zamjeniti svoje ulaznice.

Komentiraj