DTSM: Osuđujemo nepotizam Krešimira Antolića i tražimo da Izvršni odbor preispita odluku Uprave

Udruga “Dinamo to smo mi” reagirala je priopćenjem na informaciju koju je Nacional prvi objavio u novom broju, u tekstu o novoj istrazi Uskoka u Dinamu prilikom koje su istražitelji zaobišli Mamićeva omiljenog policajca Krešimira Antolića. Iz Udruge se osvrću na odluku o tome da je klub iz Maksimira na čelo tvrtke kćeri Plavi korner d.o.o. postavio brata člana uprave Krešimira Antolića,  čije je djelovanje u Dinamu Nacional rasvijetlio u novom broju.

Brat Krešimira Antolića je Tomislav Antolić koji je prethodno zaposlen u Dinamu kao kuhar, a potom je postavljen i na čelo tvrtke koja u ime Plavih vodi ugostiteljstvo na stadionu Maksimir.

“Dinamo to smo mi” je tom prigodom u priopćenju naveo:

Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da prespitaju odluku o školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi brata člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.

Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštetu. Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske sposobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu.“, zaključuje se u objavi DTSM-a.

Komentiraj