DRUGU GODINU ZAREDOM Rasprodan INmusic!

HINA/ Denis CERIĆ

Najveći open air festival u Hrvatskoj, INmusic, rasprodan je drugu godinu zaredom, i to tjedan dana prije početka 13. po redu izdanja festivala, objavili su organizatori.

Prodaja festivalskih i dnevnih ulaznica za INmusic organizacija je obustavila u utorak zbog popnjenosti festovalskih kapaciteta. Organizatori INmusic festivala trude se svake godine održati i poboljšati kvalitetu festivala, koji je od iznimnog kulturnog i turističkog značaja ne samo za Grad Zagreb, već i za čitavu Hrvatsku obzirom na turističke rezultate koji su iz godine u godinu sve impresivniji.

INmusic

Poznati britanski NME INmusic je svrsto među 12 najboljih svjetskih festivala te je tako najveći hrvatski glazbeni festival stavio uz bok glazbenim festivalima kao što su planetarno poznati Coachella, Reading And Leeds, Isle Of Wight, TRNSMT i NOS Alive.

Impresivna imena na ovogodišnjem festivalu

INmusic se održava od 25. do 27. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun, a među najpoznatijim izvođačima su: Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills

Već objavljeni datumi za 2019.

Organizatori INmusic festivala već su započeli pripreme za 14. INmusic te su već objavljeni datumi za ljedeću godinu.

Četrnaesti INmusic festival održat će se na zagrebačkom Jarunu od 24. do 26. lipnja 2019. godine, a prve ulaznice po najpovoljnijim cijenama od 299 kn bit će dostupne već na ovogodišnjem festivalu na blagajnama na festivalskom i kamperskom ulazu te na info pointu u prostoru festivala.

Od 28. lipnja u prodaji su i ulaznice za ‘ranoranioce’ putem službenog festivalskog webshopa.

Komentiraj