Drožđek, Assane, Boras i Novoselec pojačali Varaždin

Nogometaši Varaždina su se danas zaputili na pripreme u Međugorje gdje će se zadržati do 20. siječnja. Trener Luka Bonačić je u autobusu imao 28 igrača, a radi se o sljedećim nogometašima: Nevistić, Gavranović, Posavec, Stolnik, Vuk, Senić, Kolarić, Glavina, Benko, Glavica, Bajandouh, Đurasek, Boras, Roca, Težak, Štefulj, Tkalčić, Prce, Drožđek, Djou, Assane, Novoselec, Dedić, Kanceljak, Cerovčec, Crnčec, Bratuša i Mezga.

Nova lica u svlačionici su Domagoj Drožđek i Papa Assane koji su pristigli na posudbu iz Lokomotive, stoper Ivan Novoselec koji je do sada bio član Međimurja, a na probi je bivši desni bek Lokomotive, Dinama i Rijeke Ivan Boras. Iz kluba su najavili da se pregovara s još nekoliko igrača, no njihova imena još nisu otkrili javnosti.

Klub su za sada napustili Ante Mrmić, Ivan Miličević, Vladan Adžić i Vitalij Lisaković dok se Tomislav Turčin zbog teške ozljede vratio na oporavak u Rijeku odakle je bio na posudbi. Iranac Mehdikhani je pak s U23 reprezentacijom koja igra kvalifikacije za Olimpijske igre.

U Međugorju će izabranici Luke Bonačića odigrati tri prijateljske utakmice, a dvije su po planu nakon povratka u Varaždin, a sve uoči 20. kola HT Prve lige u kojem 2. veljače dočekuju Hajduk.

Komentiraj