Drew Barrymore žali zbog suradnje s Woodyjem Allenom, Dylan Farrow u suzama

Drew Barrymore (46) nije samo glumica, ona je i voditeljica emisije „The Drew Barrymore Show“ u kojoj  je u ponedjeljak ugostila Dylan Farrow, usvojenu kći Woodyja Allena koja tvrdi da ju je slavni redatelj seksualno iskoristio kada je imala sedam godina. Dylan Farrow gostovala je u emisiji kako bi razgovarala o dokumentarnom serijalu „Allen protiv Farrow“. Drew Barrymore je na početku razgovora rekla kako žali što je glumila u filmu Woodyja Allena.

„Radila sam s Woodyjem Allenom. Glumila sam u njegovom filmu iz 1996. godine ‘Svi kažu volim te’ i u karijeri tada nije bilo većeg uspjeha od rada s Woodyjem Allenom. Nakon toga sam rodila što me promijenilo jer sam shvatila da sam bila jedna od onih osoba koja je bila izmanipulirana i nisam gledala što se krije iza onog što su mi govorili. Sada vidim što se događa u filmskoj industriji, a to se događa jer si donijela hrabru odluku. I zato ti hvala“, rekla je Drew Barrymore svojoj gošći Dylan Farrow.

„Slušajući te, pokušala sam ne plakati. Meni je lako reći ‘Naravno da nisi trebala raditi s njim, on je kreten, on je monstrum’ ali nevjerojatno je hrabro i velikodušno kada kažeš da je moja priča i ono što sam prošla bilo dovoljno važna da ponovo razmisliš o tome“, odgovorila joj je Dylan Farrow.

Woody Allen uvijek je govorio kako nije seksualno iskoristio svoju usvojenu kći. Nije se želio pojaviti u dokumentarcu „Allen protiv Farrow“. Dylan Farrow je rekla kako zbog pandemije koronavirusa nije mogla gledati dokumentarni serijal sa svojom majkom Miom Farrow koja ju je usvojila 1985., dva tjedna nakon njenog rođenja, ali je dodala kako je taj serijal promijenio njihov odnos.

Komentiraj