Dražen Zečić je za vjernu publiku objavio novi video spot za pjesmu ‘Stari prijatelji se ne rastaju’ koja se nalazi na njegovom novom albumu ‘Ja te volio nisam’ koji je izašao prošli mjesec.

Pjesmu je publika odlično prihvatila te je odlučeno da se snimi i video spot. Uz nove kadrove ubačene su i snimke iz rasprodane ljubljanske Arene Stožice gdje je Dražen Zečić ovu pjesmu izveo uglas s mnogobrojnom publikom. Režiju spota potpisuje Željko Petreš.

Novi album je odmah osvojio i publiku na Deezeru, po izlasku našao je svoje mjesto na playlistama korisnika pa se tako čak pet pjesama s ovog albuma nalazi u prvih 20 najslušanijih domaćih pjesama na Deezeru. Na osmom mjestu je pjesma ‘Ja te volio nisam’, na devetom ‘Da mi daju carstvo’, na 11. slijedi ‘Zaustavit ću vrijeme’, zatim na 12. ‘Stari prijatelji se ne rastaju’ te na 13. ‘Ne bi me izdala’.

Dražen Zečić potpisuje svu glazbu na svom novom albumu i šest tekstova, a od njega može imati velika očekivanja, jer su sva njegova izdanja uvijek okrunjena barem zlatnom nakladom što ga čini najprodavanijim izvođačem zabavne glazbe. Od izlaska na tržište album je ušao na listu najprodavanijih.

Termini za 2018. godinu se brzo pune, Dražen Zečić nastupit će diljem Hrvatske i Slovenije.

Komentiraj