DRAMA U KARLOVCU Puškom ubio suprugu pa pucao u sebe, liječnici se bore za njegov život

21:51 – Muškarac za kojeg je policija najprije rekla da je mrtav pronađen nakon pucnjave u karlovačkoj gradskoj četvrti Dreženiku daje znakove života te je, prema obavijesti Centra 192, prevezen u karlovačku bolnicu.

Hina neslužbeno doznaje da je riječ o pedesetogodišnjem Damiru Matanu koji je u ponedjeljak u 17.20 sati, pucao u svoju suprugu i usmrtio je, pa pokušao ubiti i sebe. Dogodilo se to u obiteljskoj kući u Bokeljskoj ulici.

Očevid vodi županijska državna odvjetnica Gordana Križanić koja je najavila izjavu za medije odmah nakon očevida.

19:40 – Svađa bračnog para Matan koja je započela još jučer, danas je završila pucnjavom u karlovačkom naselju Drežnik. Supružnik je puškom ubio prvo suprugu, a zatim i sebe.

Navodno je susjed pokušao smiriti žestoku svađu bračnog para. No na to je supružnik izvadio pušku i pucao u suprugu te se okrenuo prema susjedu kako bi zapucao i na njega. Susjed se uspio skloniti u kuću i pozvati policiju.

 

  • Susjedi su oko 17 sati iz dvorišta kuće čuli pucnjavu povike: “Makni se, odlazi, ubit ću i tebe!”

 

Suprug je nakon pucanja zatočio suprugu u kuću. Na mjesto događaja stigla je interventna policija, a policijski djelatnici su više od dva sata s njim pregovarali o predaji. Nakon pregovora, muškarac je pokušao presuditi i sebi.

Muškarac se trenutno nalazi u Općoj bolnici Karlovac, gdje se liječnici bore za njegov život.

Inače je riječ o mirnom paru, s odraslom djecom, koja nisu bila kod kuće.

 

Komentiraj