ULTRA Europe 2017

Dostupna aplikacija ULTRA Europe 2017

Grad Split se ovih dana priprema za još jedno izdanje festivala ULTRA Europe.

Mega pozornice, neviđena produkcija i glazbeni spektakl ponovo se useljavaju u poljudsku ljepoticu, a da se sprema najbolje izdanje do sad, govori i podatak da su ulaznice za party otvorenja rasprodane. Od danas je poznat i raspored nastupa po satima, koji se može pogledati na mobilnoj aplikaciji ULTRA Europe, a ulaznice po posebnim cijenama u prodaji su još samo do ponedjeljka.

Organizatori su se ove godine pobrinuli da svi ‘Ultranauti’ imaju još bolje i nezaboravnije iskustvo, a u tome će im uvelike pomoći i aplikacija ULTRA Europe 2017 koja je od danas spremna za ‘skidanje’ i spremanje u mobline uređaje. Aplikacija je dostupna za sve IOS i Android uređaje, a osim rasporeda nastupa omiljenih DJ-a i servisnih informacija, aplikacija svojim korisnicima olakšava boravak i snalaženje unutra stadiona kako bi uživanje u festivalu bilo potpuno.

Posebne ulaznice za domaće posjetitelje kojima ULTRA Europe obilježava svojih prvih pet godina u prodaji su još samo do kraja tjedna. Naime, od ponedjeljka (10.07.), moći će se kupiti regularne festivalske ulaznice i jednodnevne ulaznice u poslovnicama Tisak Medie i u sustavu Ticketshopa.

Prvo prodajno mjesto brendiranih proizvoda otvara se već 11.07. na Zapadnoj obali te 13.07. ispred stadiona Poljud, dok će za vrijeme trajanja festivala kupnja atraktivnih brendiranih proizvoda biti dostupna na dva prodajna mjesta unutar prstena stadiona kao i na Hvaru.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Komentiraj