Dosadašnji pomoćni trener Ivan Perinčić naslijedio Veljka Mršića na klupi Zadra

Nakon što je objavljeno da Veljko Mršić više neće biti trener Zadra te da će se posvetiti samo obavezama u reprezentaciji, kao prvi favorit za njegovog nasljednika na klupi aktualnog prvaka označen je Ivan Perinčić, dosadašnji pomoćni trener kluba s Višnjika. U četvrtak su ta nagađanja postala i službena – 44-godišnji Ivan Perinčić potpisao je trogodišnji ugovor sa KK Zadar.

“Zahvaljujem se upravi kluba na čelu s predsjednikom Mijolovićem na ukazanom povjerenju. Za mene je ovo velika čast i privilegija jer ovaj klub ima posebno mjesto u našoj obitelji. Drago mi je da su ljudi u klubu prepoznali moj rad u prošloj sezoni i u prijašnjim sezonama jer smo dogovorili trogodišnju suradnju. Stvarno sam presretan i ponosan. Zahvalio bi se ovom prilikom i Veljku Mršiću na fantastičnoj suradnji tijekom cijele godine i na fantastičnoj sezoni u iznimno teškim i kompleksnim uvjetima kao što su bili prošle sezone”, rekao je Perinčić za klupsku web-stranicu.

Perinčić je do sada samostalno vodio Zabok s kojim je u sezoni 2017/18 došao do polufinala Kupa, a kao pomoćni trener radio je u Ciboni, Cedeviti i Gorici.

Komentiraj