DONOSIMO! ‘Penava je lagao da ne poznaje čovjeka koji je dovezao Bartulicu’

Autor:

Screenhot/AlJazeera

Izvor iz vrha Domovinskog pokreta navodi da postoje svjedoci koji su vidjeli Ivana Penavu i Josipa Dabru u Marićevom restoranu, da je Penava produbio aferu Ferrari zbog zavisti prema Bartulici te da u svojoj neposrednoj blizini u Vukovaru također ima osobu koja je ranije pravomoćno osuđivana zbog teških kaznenih djela

Ako je vjerovati izvoru iz srca Domovinskog pokreta, predsjednik te stranke Ivan Penava iznio je neposredno nakon izbora za Europski parlament niz neistina oko afere Ferrari, tvrdeći prije svega da ne poznaje krug ljudi koji je organizirao prijevoz Stjepe Bartulice, novoizabranog člana Europskog parlamenta, u izborni stožer Domovinskog pokreta u skupocjenom crvenom Ferrariju, što se pretvorilo u prvorazredni politički skandal koji je danima u središtu pozornosti.

„Ivan Penava najveći je lažljivac u hrvatskoj politici. Lagao je da ne poznaje Ivka Marića, čovjeka koji je dovezao Stjepu Bartulicu u crvenom Ferrariju. Pa kod Ivka Marića u restoranu bio je najmanje sto puta. Postoje svjedoci koji su ih vidjeli kako se srdačno pozdravljaju, grle i ljube na ulazu u restoran, s njima je u društvu bio i današnji ministar Josip Dabro.

Riječ je o restoranu koji je nekad bio u vlasništvu Ante Prkačina, a Penava je tamo stalno dolazio, kao i drugi članovi Domovinskog pokreta. Cijelu tu priču o navodnom kriminalcu koji je u Ferrariju dovezao Bartulicu, kao i prije toga podatke o Bartuličinoj imovinskoj kartici zbog koje je ovaj doživio neviđeno cipelarenje, plasirao je upravo Penava. Znači, on ne poznaje Marića i Bujanca? Pa koliko može biti drzak kad tako nešto ide izjaviti? Koliko je puta samo gostovao u ‘Bujici’“, izjavio je za Nacional visoki izvor iz vrha Domovinskog pokreta….

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.