Agent mladog talijanskog vratara Gianluigija Donnarumme Mino Raiola tvrdi da njegov klijent nije potpisao novi ugovor s AC Milanom zbog pritiska kluba, a ne zboig novca.

Navijači su 18-godišnjem Donnarummi bacali novčanice tijekom pobjede mlade reprezentacije Italije nad Danskom u nedjelju, a transparentom su ga ‘prekrstili’ u Dollarumma. Mladom vrataru ugovor u Milanu istječe sljedeće godine, a prošlog je tjedna odbio potpisati novi.

Čelnik Milana Marco Fassone odbio je obe Raiolove tvrdnje. Agent je za talijanske medije ispričao da je sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli vršio pritisak na Donnarummu, govoreći mu da će, ne potpiše li novi ugovor, sljedeću sezonu provesti na tribinama.

“Donijeli smo odluku koju nismo željeli donijeti. Ovo nema veze s novcem, nama su prijetili”, rekao je Raiola. Donnaruma je debitirao u provj momčadi Milana sa 16 godina, a od onda je skupio gotovo 70 nastupa.

Fassone je za Corriere della Sera izjavio kako Donnarummi nitko nije prijetio te kako mladi vratar nije na prodaju. “Sljedeće će godine igrati za Milan. Ali, ne smijemo riskirati i prisiljeni smo tražiti novog golmana”, rekao je.

Dodao je da se sve moglo riješiti na drugačiji način, bez da se klub ošteti. “Odlazak na ovaj način, koštao je klub 100 milijuna eura”, rekao je Fassone koji je rekao da, odluči li Donnarumma ipak ostati, će ga klub prihvatiti ‘raširenih ruku’.

Komentiraj