Donesena presuda zaštitaru iz Kaštela koji je brutalno pretukao djevojku

Na Općinskom sudu u Splitu u petak je nepravomoćo na dvije godine zatvora od kojih će godinu dana odslužiti iza rešetaka, dok ostatak od godine dana neće izdržati ako u roku od četiri godine ne počini neko novo kazneno djelo, osuđen Toni Višić, 29-godišnji zaštitar iz Kaštela, javlja Slobodna Dalmacija.

Ukinut mu je istražni zatvor te su mu određene mjere opreza. Jednom tjedno se mora javljati policiji, a žrtvi se ne smije približiti na manje od 50 metara ili je bilo kako kontaktirati.

Podsjetimo, Višić je 19. srpnja ove godine oko 6.10 sati u prostoru pred ulazom u noćni klub “Central”, nakon što ga je 20-godišnja djevojka upitala zašto je uhvatio za stražnjicu i pri tom ga udarila šakom u glavu, on njoj uzvratio udarivši je šakom u glavu. Od siline udarca djevojka je pala na pod, a onda ju je Višić udario nogom u tijelo od čega je zadobila podljev desne nadlaktice te ju je nakon toga još udario nogom i šakom u glavu slomivši joj jagodičnu kost.

Višić se isprva branio šutnjom, no krivnju je na kraju ipak priznao.

“Inače nisam agresivne naravi i stvarno ne znam zašto se ovo dogodilo, nisam uopće razmišljao u tom trenutku. Ovo mi je životna škola i ne vjerujem da ću ikad više ovako nešto napraviti. Iskreno se ispričavam žrtvi i njenoj obitelji. Osramotio sam i svoju obitelj kao i svoju suprugu koja je u visokom stupnju rizične trudnoće i kao budući otac i sportaš sam uvjeren da se ovo neće ponoviti”, rekao je.

Komentiraj