Djelatnici tvrtke Tele2, predvođeni predsjednikom Uprave gospodinom Viktorom Pavlinićem i gospođom Željkom Košanski, direktoricom ljudskih resursa Tele2 uz podršku gospodina Matije Kvasina, pobjednika biciklističke utrke Tour of Croatia 2016 donirali su 22 bicikla Centru za autizam.

Ova humanitarna akcija samih djelatnika tvrtke Tele 2 nastavlja niz njihovog plemenitog djelovanja, a usmjerena je kao i do sada prema djeci u potrebi. Djelatnici Tele2 i ove godine nastavili su niz svojih humanitarnih djelovanja pa su tako na radionici uz stručni nadzor i provjeru sklopili 22 bicikla koja su donirali Centru za autizam u Gradu Zagrebu.

Uručenje bicikala, toliko potrebnih za razvoj motoričkih vještina i koordinaciju djece s autizmom, svojom je prisutnošću podržao i naš proslavljeni biciklist Matija Kvasina, pobjednik Tour of Croatia 2016.

“Naša je želja bila uključiti djelatnike u društveno odgovoran rad obzirom da time, osim što radimo na međusobnom zbližavanju, djelujemo i za opće dobro. Tako smo do sada na razne načine doprinosili institucijama koje se brinu o djeci s posebnim potrebama, od uređenja okoliša do renoviranja prostora u kojima borave. Zahvalnost te djece nama je najveća nagrada, a atmosfera timskog rada prenosi se kasnije i u našu svakodnevicu”, ovim se riječima osvrnula na upravo završenu humanitarnu akciju direktorica ljudskih resursa Tele2, Željka Košanski.

Da Tele2 Hrvatska provodi i društveno odgovorne aktivnosti koje kompanija organizira na globalnom nivou, potvrdio nam je predsjednik Uprave Tele2, Viktor Pavlinić koji je istaknuo da je u tijeku i natječaj za Reach of Change – Budi promjena, korporativni program društvene odgovornosti za pomoć djeci u domeni zdravlja, razvoja, zaštite i sudjelovanja, a ove godine će finalist iz područja start-up socijalnog poduzetništva dobiti potpunu podršku za provedbu svoje poslovne ideje.

“Svladati vještinu vožnje bicikla za mnoge je osobe s teškoćama u razvoju veliki izazov, stoga nam je donacija Tele2 posebno važna jer ćemo moći većem broju djece omogućiti da u sigurnim i kontroliranim uvjetima steknu za njih toliko značajne vještine i razviju kognitivne sposobnosti, ali i komunikacijske kompetencije. Njima je vožnja po obližnjem parku svojevrstan Tour of Croatia, zato hvala djelatnicima Tele2, ali i Matiji koji je dodatno razveselio djecu”, izjavila je pri preuzimanju donacije ravnateljica Centra za autizam, Žarka Klopotan.

Njegujući svjesnost o potrebi pomoći onima kojima je pomoć potrebna, Tele2 je razveselio mališane Centra za autizam i pružio im mogućnost da steknu nova znanja i vještine te da ih ugrade u svoje samopouzdanje, a oni su to nagradili svojim širokim osmijesima i čvrstim zagrljajem.

Matija Kvasina, Žarka Klopotan i Viktor Pavlinić
Matija Kvasina, Žarka Klopotan i Viktor Pavlinić

Komentiraj