Bojan Zibar, facebook.com

Domenica Žuvela i Damir Kedžo predstavili ljubavnu pjesmu ‘Mi protiv nas’

Domenica Žuvela i Damir Kedžo su u centru Zagreba, uz brojne prijatelje i kolege, predstavili svoj duet ‘Mi protiv nas’.

Brojni poznati rado su podržali talentirane glazbenike uživajući u pjesmi koja je uvertira u neke mirnije ljetne večeri.

Damir Kedžo, mladi pjevač zavidnog raspona glasa i izuzetne muzikalnosti, pridružio se kao gost sve uspješnijoj Domenici, koja lagano, ali sigurno zauzima zasluženo mjesto na glazbenim ljestvicama.

Upravo ova prekrasna balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od njih dvoje te je savršena kombinacija i dokaz da pozitivna energija spaja ljude.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, a upravo s tom pjesmom prelijepa će Korčulanka ove godine nastupiti na Splitskom festivalu gdje će joj se na pozornici pridružiti Damir Kedžo. Pjesma je talijanskog izričaja, prilagođena ukusu publike, koja prati Splitski festival i šire, i prirodni proces “glazbenog odrastanja”.

Otprije je poznato prijateljstvo obitelji Huljić i mlade Domenice, koja, iako je cijeli život u glazbi i iza sebe ima završenu Umjetničku Akademiju u Splitu, nije razmišljala o samostalnoj karijeri te je upravo na nagovor Ivana Huljića odlučila zakoračiti u te, nepoznate joj vode. Danas joj nije žao što se u sve to upustila, jer je iz svega nastala jedna prekrasna priča koja tek počinje. Uz grupe MadreBadessa i Magazin, pjevala je prateće vokale za Petra Grašu, Doris Dragović, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, Mineu, Jolu…

Simpatična i samozatajna Domenica priznaje da osim u pjevanju, istinski uživa u glazbenoj pedagogiji te svoje vrijeme posvećuje djeci i prenošenju znanja upravo najmlađima.

Komentiraj