Domagoj Šimek u kantautorskoj ulozi

Atlas On My Hoof, Matej Kopecki

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek najavljuje promociju albuma ‘Atlas On My Hoof’.

Njegov solo prvijenac istaknut je na većini lista najboljih izdanja 2018. godine. Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu ‘She Loves Pablo’, s kojim je nedavno rasprodao Vintage Industrial, predstavit će se u četvrtak 28. ožujka u intimnijoj, kantautorskoj ulozi.

Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Šimek s akustičnom gitarom ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku. Na promociji albuma nastupit će uz prateći bend sastavljen od kvalitetnih mladih glazbenika: Dimitrija Đokića (klavijature i prateći vokali) i Leonarda Klaića (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoja Baudoina (gitara) iz Malady Lane te Nenada Gajića (bas).

“Domagoj Šimek jedan je od najpotentnijih mladih pjevača zadnjih godina u Zagrebu. Sjajan kantautorski album koji bi mogao proći bilo gdje u svijetu” – Dubravko Jagatić (Nacional)

“U ovih 13 pjesama Šimek pokazuje zavidan kantautorski talent. Cijeli album je posložen kao koherentna cjelina i savršen je za slušanje na putovanjima i šetnjama kada su nam jedini suputnici naše misli” – Ivana Ramljak (Sound-report)

Domagoj Šimek (Foto: Matej Kopecki)
[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]