Atlas On My Hoof, Matej Kopecki

Domagoj Šimek u kantautorskoj ulozi

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek najavljuje promociju albuma ‘Atlas On My Hoof’.

Njegov solo prvijenac istaknut je na većini lista najboljih izdanja 2018. godine. Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu ‘She Loves Pablo’, s kojim je nedavno rasprodao Vintage Industrial, predstavit će se u četvrtak 28. ožujka u intimnijoj, kantautorskoj ulozi.

Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Šimek s akustičnom gitarom ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku. Na promociji albuma nastupit će uz prateći bend sastavljen od kvalitetnih mladih glazbenika: Dimitrija Đokića (klavijature i prateći vokali) i Leonarda Klaića (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoja Baudoina (gitara) iz Malady Lane te Nenada Gajića (bas).

“Domagoj Šimek jedan je od najpotentnijih mladih pjevača zadnjih godina u Zagrebu. Sjajan kantautorski album koji bi mogao proći bilo gdje u svijetu” – Dubravko Jagatić (Nacional)

“U ovih 13 pjesama Šimek pokazuje zavidan kantautorski talent. Cijeli album je posložen kao koherentna cjelina i savršen je za slušanje na putovanjima i šetnjama kada su nam jedini suputnici naše misli” – Ivana Ramljak (Sound-report)

Domagoj Šimek (Foto: Matej Kopecki)

Komentiraj