Dokumentarni film ‘My Mind And Me’ prikazuje intenzivnih šest godina Selene Gomez

Dokumentarni film, koji bilježi  uspone i padove u životu pjevačice i glumice Selene Gomez u posljednjih šest godina, stići će u studenom i zove se ‘My Mind and Me’.

Selena Marie Gomez poznata i kao ‘pop princeza’, američka je pjevačica, glumica, dizajnerica i producentica meksičko talijanskog porijekla. Svjetsku slavu stekla je objavom albuma ‘Kiss & Tell’ sa svojom grupom Selena Gomez & The Scene. Grupa je objavila tri studijska albuma: “Kiss & Tell”, “A Year Without Rain” te “When The Sun Goes Down” dok je glumačku karijeru stekla ulogom Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyevoj seriji Wizards of Waverly Place. Glumila je u filmovima ‘Još jedna priča o Pepeljugi’, ‘Program zaštite za princeze’, ‘Ramona i Beezus’, ‘Monte Carlo’ itd. Njena samostalna glazbena karijera započela je u 2008. godini, potpisivanjem ugovora s Hollywood Records. Do danas je objavila 5 studijskih albuma koji su osvojili brojne nagrade te su prodani u više od šesto milijuna primjeraka diljem svijeta.

A za dokumentarni film ‘My Mind And Me’objavljen je ovih dana prvi foršpan. Film je režirao Alex Keshishian, a premijera filma najavljena je za studeni ove godine. “Nakon godina u središtu pozornosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dosegne novi vrhunac, neočekivani obrat vuče je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvaća njezino šestogodišnje putovanje u novo svjetlo.”, stoji u opisu dokumentarca. Selena Gomez povodom predstavljanja prvog foršpana na Instagramu je napisala: “‘My Mind & Me’. Ponekad se ne slažemo i teško je disati. Ali ne bih mijenjala svoj život.”

Posljednjih šest godina Selene Gomez uključivalo je izdavanje njezina trećeg studijskog albuma ‘Rare’ iz 2020., zajedno s EP-om ‘Revelación’ iz 2021. i suradnju s BLACKPINK-om, Coldplayom, Juliom Michaels, Charlie Puthom i drugima. Također je istovremeno gradila svoju glumačku karijeru, glumeći i producirajući seriju ‘Only Murders in the Building’ zajedno sa Steveom Martinom i Martinom Shortom. Selena Gomez također je glumila u vlastitoj kuharskoj emisiji, ‘Selena + Chef’, dok je filmske uloge ostvarila u filmovima ‘The Dead Don’t Die’ Jima Jarmuscha i posudbom glasa u animiranom filmu ‘Hotel Transylvania’.

Glazbenica i glumica posljednjih je godina također otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima. Godine 2017. imala  je transplantaciju bubrega koji joj je spasio život (od prijateljice i Grownish zvijezde Francie Raise). Selena Gomez je doživjela komplikacije tijekom operacije, s puknućem arterije i izgradnjom nove arterije iz vene na nozi. Gomez je 2018. progovorila o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom, a 2020. je govorila o tome da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj. U srpnju je otkriveno da snima treću sezonu serije ‘Only Murders in the Building’ nakon što je druga sezona serije premijerno prikazana ranije ove godine.

 

 

Komentiraj