ĐOKOVIĆ: “Zahvalio bih svim građanima Zadra i cijele Hrvatske”

Dominic Thiem pobjednik je prve postaje humanitarnog teniskog turnira Adria Tour u organizaciji Novaka Đokovića, koji se igrao u Beogradu. Austrijanac je u finalu bio bolji od Filipa Krajinovića.

Tenisači sada sele u Zadar gdje će sljedeći vikend, osim prvog igrača svijeta, nastupiti i sve najbolje što hrvatski tenis nudi.

“Imam zaista lijep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i s Marinom Čilićem i taj odnos traje sigurno deset godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im ovom prigodom što su prepoznali inicijativu Adria Toura i humanitarni karakter. Oni su se odmah stavili na raspolaganje, pogotovo za tjedan u Zadru tako da se radujem igrati i dijeliti teren s njima i nadam se da će biti zabavno kako na terenu, tako i izvan njega”, rekao je Đoković za HRT.

Dolazak u Zadar potvrdii su Dimitrov, Ćorić, Čilić i Đoković. “Saša Zverev ima želju zaigrati i u Hrvatskoj, međutim čeka se taj utorak 16. lipanj da njemačka vlada donese odluku o karanteni, jer on mora ići u Njemačku poslije na neke svoje događaje, tako da ako nema karantene on će sudjelovati, što bi bio veliki uspjeh za Adria Tour da imamo tenisača takvog svjetskog kalibra i u Zadru”, dodao je.

Kaže kako nikada nije bio u Zadru te da se veseli atmosferi. “Zahvalio bih svim građanima Zadra i naravno cijele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj i nadam se da će se svi zabaviti i svi uživati u tom spektaklu”, zaključio je.

Komentiraj