Đoković se ponovno javio: “Žao mi je, pomoći ću u borbi protiv koronavirusa”

Najbolji tenisač svijeta i jedan od organizatora teniskog turnira Adria Toura u Zadru nakon situacije u Zadru ponovno se oglasio putem društvenih mreža i obećao pomoći svima kojima je potrebno u borbi protiv koronavirusa.

“Zdravo svima, vratili smo se u Beograd gjde sam bio pozitivan na testu za Covid-19 kao i Jelena. Djeca su bila negativna. Bit ćemo u samoizolaciji u narednih 14 dana i ponoviti testove za pet dana.

Duboko se izvinjavam jer je naš turnir izazvao nemir. Sve što smo ostali organizatori i ja radili proteklog mjeseca, radili smo čistog srca i najboljih namera. Vjerovali smo da turnir prati sve predviđene zdravstvene protokole naše regije kako bismo konačno okupili ljude iz filantropskih razloga. Nismo bili u pravu, bilo je prerano za ovako nešto. Ne mogu vam izraziti koliko mi je žao zbog ovoga što se dogodilo i svakog slučaja infekcije koronom.

Ako ste bili na Adria Touru ili bili bliski sa bilo kojim sudionikom, molim vas testirajte se i koristite socijalnu distancu. Za one iz Beograda i Zadra, djelit ćemo zdravstvene resurse u skoroj budućnosti. Ostatak turnira je otkazan i ostajemo fokusirani na onima koji su inficirani koronom. Molim se za svačiji potpun oporavak”, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Komentiraj