Đoković postao počasni građanin Budve, pogledajte kako se zabavljao na večeri

Autor:

epa09679676 Novak Djokovic of Serbia is seen in action  during a training session at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 12 January 2022.  EPA/JAMES ROSS  AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

EPA/JAMES ROSS

Srpski tenisač Novak Đoković otišao je u Budvu nakon izgubljene bitke s australskim vlastima kako bi se odmorio za nastavak sezone, gdje su proglasili počasnim građaninom.

Poslije dočeka otišao je na večeru i malo se opustio uz taktove kontroverzne pjesme koja se neće sviđati Kosovarima. Pjevao je pjesmu “Vidovdan“, a snimka je na kraju završila na društvenim mrežama. Istu pjesmu je pjevao kad je Srbija osvojila ATP kup.

Tadašnji veleposlanik Kosova u Bugarskoj Edson Cana nazvao je Đokovića “primitivcem“ i “najmanje voljenim prvakom u povijesti“, a Noletov otac Srđan odgovorio mu je kako su oni “doboljubi, koji vole svoju zemlju“.

Đoković je najavio kako će sezonu nastaviti na ATP turniru u Dubaiju sredinom sljedećeg mjeseca. Tamo će prvi put biti jasno kako je ovaj fijasko u Australiji djelovao na njegov tenis…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.