Đoković moli navijače da prestanu vrijeđati linijsku sutkinju: “Ona nije ništa loše napravila”

 

Srpski tenisač Novak Đoković u osmini finala US Opena izbačen je s turnira, nakon što je nenamjerno pogodio linijsku sutkinju lopticom u vrat, za vrijeme meča protiv Carrena-Buste.

Đoković se odmah jučer oglasio na društvenim mrežama, poručujući da želi to neugodno iskustvo i diskvalifikaciju pretvoriti u važnu životnu lekciju. “Ispričavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu podršku, kao i svojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je”, napisao je jučer Đoković.

Nakon izbacivanja s US Opena oglasio se Đoković: “Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim”

Ponovno se oglasio nakon što su linijsku sutkinju njegovi navijači počeli napadati, koju je dio medija u Srbiji prozvao “glumicom” i “ljubiteljicom Hrvatske i alkohola”.

“Dragi moji navijači, hvala vam na podršci. Molim vas sjetite se da i sutkinja koja je pogođena lopticom treba vašu podršku. Ona nije ništa loše napravila. Zamolit ću vas da je podržite tijekom ovog perioda. Od ovog trenutka jačamo zajedno i uzdižemo se iznad. Europo, dolazim”, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/CE2swBqHK_y/

Komentiraj