Film & glazba
Decoration icon

HBO

Dok čekate drugu sezonu serije “Euforija” utješite se posebnom epizodom

Autor:

HBO

Nakon što je 24-godišnja Zendaya u rujnu osvojila Emmy za najbolju žensku ulogu i to za onu u prvoj sezoni serije „Euforija“, gledatelji su se zainteresirali za drugu sezonu. Ona je osvajanjem te nagrade postala najmlađa osvajačica Emmyja, pobjedivši favorizirane glumice Oliviu Colman (The Crown), Laura Linney (Ozark) i Jennifer Aniston (The Morning Show). Prošlog tjedna, Zendaya je na društvenim mrežama objasnila što se događa sa snimanjem druge sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=kYBkRjxQdkE

Uslijed pandemije koronavirusa, kasni snimanje druge sezone serije „Euforija“ a da bi se premostio velik vremenski razmak između dvije sezone, prvo će se emitirati dvije međuepizode. Prva epizoda, pod nazivom „Trouble Don’t Last Always“, emitirati će se 7. prosinca na HBO kanalu i to diljem svijeta, pa tako i na HBO Adria gdje je najavljuju kao „Euforija Specijal“. Radnja te epizode opisuje se na slijedeći način: Nakon što ju je Jules (Hunter Schafer) napustila na kolodvoru, a ona se vratila drogi, epizoda slijedi Rue (Zendaya) dok slavi Božić. Scenarij i režiju potpisuje tvorac serije Sam Levinson, a u epizodi također glumi Colman Domingo, koji se pojavio u prvoj sezoni.

Što se dogodilo sa snimanjem druge sezone Zendaya je  objasnila gostujući u talk showu „Jimmy Kimmel Live!“. „Pripremali smo se za početak snimanja druge sezone, obavili smo čitanje scenarija, garderoba je bila pripremljena kao i mnoge druge stvari. A onda je sve zatvoreno doslovno dva dana prije početka snimanja druge sezone“. Iako je druga sezona serije „Euforija“ bila najavljena za prikazivanje ove godine, očigledno da do toga neće doći. A kada će, ne zna se.

OZNAKE: HBO, Zendaya, euforija

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.