Arena Centar

Dođite na otvorenje Adventa u Arena Centru

Arena Centar poziva sve željne zimskih radosti na današnje otvorenje Adventa ispred i unutar centra. Rasplesane maskote, klizačice, poznati, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas od 17 sati na Adventskom klizalištu by Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Otvaranje Adventa započet će dječjim karaokama i glazbenim natjecanjem za vaše najmlađe. Uživajte u blagdanskim notama – obratite se našim hostesama, prijavite se za jutarnje karaoke od 10 sati i osvojite vrijedne nagrade. Tijekom poslijepodneva grijat će vas nastupi Xmas Tria sa Brunom Oberan.

Na ovogodišnjem Adventskom klizalištu by Žuti Mačak očekuju vas male klizačice iz Skating kluba LEDA, maskote, disko i fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb.

SUDJELUJTE U HUMANITARNOJ AUKCIJI

Tijekom Adventa, Arena Centar organizira humanitarnu aukciju 50 slika koje su oslikali likovni umjetnici. Kompletan prihod od prodaje odlazi Centru ‘Vinko Bek’. I vi možete dati svoj doprinos za opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida Centra ‘Vinko Bek’.

uklizite-u-blagdansku-caroliju

glazba

Komentiraj