Dočekajte Svetog Nikolu u Poliklinici Milojević

facebook.com

Znate li da je botox najpopularniji i najdjelotvorniji tretman na svijetu? Nakon više od 20 tisuća odrađenih tretmana, doktor Nikola Milojević vodeći je stručnjak za botox u Hrvatskoj, ali i Europi čemu svjedoči i međunarodna karijera.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, pružžamo tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha.

Naš cilj je zaustaviti proces starenja, pomladiti naše pacijente i pomoći im da izgledaju zadovoljno i mladoliko, kao što se i osjećaju.

poliklinika-milojevic_dr-nikola-milojevic_2
Doktor Nikola Milojević

Naša je filozofija jednostavna –primjenom individualnog pristupa prema svakom pojedinom pacijentu, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastojimo oblikovati tretman prema vaššim žželjama.

Dan prije svog imendana (5. prosinca), dr. Nikola Milojević daruje vas s 50 posto popusta na tretman botoxom (do tri zone), ali budite brzi jer popust vrijedi za 25 najbržih rezervacija.

Vidimo se u zagrebačkoj ulici Gundulićeva 40…

fwd_-najava-za-medije_sveti-nikola-prvo-dolazi-u-polik

Komentiraj