Press/Dobrotvorni koncert za lavicu Mariju Magdalenu Harhaj

Dobrotvorni koncert za lavicu Mariju Magdalenu Harhaj

Marija Magdalena Harhaj šestogodišnja je djevojčica koja boluje od rijetke teške bolesti, Schimke sindroma od kojeg u svijetu boluje oko 100 osoba. Zbog Schimke sindroma Mariji otkazuju bubrezi.  Oboljela je i od leukemije zbog čega je trenutno istovremeno na dijalizi i kemoterapiji u klinici GOSH u Londonu, koja se jedina od svih kontaktiranih klinika u Europi željela prihvatiti liječenja djevojčice.

Za Mariju Magdalenu su njezini prijatelji iz vrtića organizirali divan koncert na kojem će se skupljati sredstva za pomoć obitelji kako bi mogla snositi trošak smještaja u Londonu.

Koncert će se održati u utorak 3. prosinca u Bazilici Srca Isusova u Zagrebu u 20 sati, a na njemu će nastupiti Marijina grupa iz DV sv. Vinka Vrapčići, ansambl Antiphonus, orguljaš Pavao Mašić, sopranistica Monika Cerovčec, trubač Vedran Kocelj, saksofonist Tomislav Žužak i orguljaš Ante Knešaurek.

Ako ne možete doći na koncert, a želite pomoći, novac možete uplatiti i na žiro račun broj HR3323400093113050608 otvoren u Privrednoj banci Zagreb d.d. BIC PBZGHR2X

Komentiraj