Maja Klajić

DOBITNE LJETNE KOMBINACIJE s potpisom branda A’MARIE

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić donosi nadopunu kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2015.

Uz već prepoznatljive modele brenda A’marie, dizajnerica je odlučila uključiti niz nosivih i svakodnevnih odjevnih komada koji će nadolazeće tople dane učiniti još jednostavnijima i svakoj ženi olakšati besprijekoran izgled od jutra do večeri. Haljine koje se mogu nositi na više načina odgovarati će svačijem stilu, a istovremeno su udobne i elegantne te upotpunjene detaljima koji ih izdvajaju iz mase.

Nježna perca, resice i svilene trakice koje naglašavaju struk ili pridržavaju haljinu na leđima unose dozu seksipila i ženstvenosti, a svi modeli dolaze u bojama lakima za kombiniranje – bijeloj i crnoj te sivoj, nude, zelenoj i boji vanilije.

Večernje haljine možete nositi po izboru, dopustiti im da lepršavo padaju ili ih stegnuti oko struka, a tu je i niz crnih malih haljina za kojima možete posegnuti neovisno o prigodi.

Poznato je kako brend A’marie najviše pažnje posvećuje materijalima, što je ženama osobito važno u proljetnoj i ljetnoj sezoni. I ovaj put Anamarija Brkić radi s micromodalom, svilom, neoprenom i tencelom uz koje možete uživati u osjećaju druge kože na sebi i biti potpuno nesputani. Uz A’marie haljine tu je i niz osnovnih modela poput jednostavnih potkošulja, ali i elegantnih svilenih hlača za svaki dan. Uz ove kreacije Anamarije Brkić sve žene će moći ostvariti nježan i profinjen dojam kakav žele u svim ljetnim prilikama.

Foto: Maja Kljajić
Model: Suzana Horvat (Premium Models)
Kosa: Ivica Palinić za CHI
Šminka: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
Prostor: Et Cetera Lifestyle store

Komentiraj

Source:NACIONAL