dm

dm povećao potporu za svako novorođeno ili posvojeno dijete

“Djelatnici su naša najveća snaga i temelj uspjeha tvrtke. Želimo im biti podrška u svim fazama njihova života, a dolazak novog djeteta posebna je prilika koju želimo proslaviti s njima. Veselimo se svakom novom djetetu naših djelatnika“, naglasila je Ana Fostač-Krilčić, članica Uprave dm-a zadužena za Ljudske resurse.

U 2018. godini dm-ovi djelatnici dočekali su 75 prinova u svoje obitelji, a novom inicijativom tvrtka želi dodatno potaknuti što veći broj djelatnika da se odluče na proširenje svojih obitelji.

Za svako novorođeno ili posvojeno dijete dm će odsad svojim djelatnicima davati deset tisuća kuna, što predstavlja povećanje na dosadašnju potporu u istu svrhu. Povećanjem potpore tvrtka podržava sve djelatnike u ovoj važnoj životnoj odluci i omogućiti im da bezbrižno provedu prve dane sa svojim djetetom.

Povećanje potpore za novorođenčad i posvojenu djecu još je jedan u nizu benefita za dm-ove djelatnike koji tvrtku 12 godina zaredom svrstavaju među top tri poslodavca (istraživanje portala Moj posao). Tijekom protekle poslovne godine djelatnici sa svih razina kompanije sudjelovali su u 128 različitih edukacija i radionica, a 684 djelatnika dm-a volontiralo je u 169 ustanova, institucija i organizacija civilnog društva.

Osim toga, djelatnici mogu izabrati fleksibilno radno vrijeme, a posebna pozornost pridaje se majkama nakon povratka s rodiljnog i roditeljskog dopusta. Čak 83.5 posto (1.215) od ukupnog broja djelatnika u dm-u čine žene.

Komentiraj