DM Građani odlučuju o postavljanju kanti za pseći otpad do 31. listopada…

dm

Treba li i vaš grad kante za pseći otpad?

Do 31. listopada na poveznici http://dedal.hr/dm-2016/sape/ građani mogu glasati za lokacije u njihovom gradu na kojima su potrebne kante za pseći otpad. U sklopu kampanje ‘Kad se naše šape slože’ tvrtka dm je u suradnji s gradovima iz cijele Republike Hrvatske definirala lokacije na kojima je moguće postaviti kante te će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene na lokacijama koje dobiju najviše glasova.

U kampanji sudjeluju 24 grada u kojima su određene 193 lokacije za koje građani mogu glasati do kraja listopada. 

Brigu o kantama nakon postavljanja preuzet će jedinice lokalne samouprave.

“Kampanjom ‘Kad se naše šape slože’ tvrtka dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu te im to omogućiti doniranjem kanti za pseći otpad koje će biti postavljene na lokacijama na kojima građani smatraju da je to najpotrebnije. Pozivam sve građane da se uključe u kampanju, jer kad se slože jedinice lokalne samouprave, građani i dm, možemo našu zajednicu učiniti još ljepšom”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Za sudjelovanje u kampanji potrebno je otvoriti poveznicu, potom u padajućem izborniku odabrati grad u kojem živite. Nakon što odaberete grad, u drugom padajućem izborniku ponudit će vam se sve raspoložive lokacije među kojima možete glasati za lokaciju na kojoj je po vašoj procjeni potrebno postaviti kantu za pseći otpad.

kad-se-nase-sape-sloze-dm

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]