Djevojčicu udario vlak kod Slavonskog Broda, preminula je

Na željezničkoj postaji u Slobodnici kod Slavonskog Broda u četvrtak navečer poginula je 14-godišnja djevojčica koju je udario vlak.

Prema neslužbenim informacijama, djevojčica je izašla iz vlaka i pokušala prijeći prugu, kad je na nju iz suprotnog smjera naletio stroj za popravak pruge.

Djevojčica se vraćala iz škole u Slavonskom Brodu, a po izlasku iz vlaka neoprezno je počela prelaziti prugu. U tom trenutku iz suprotnog je smjera naišlo vozilo koje služi za popravak željezničke pruge.

Na mjestu nesreće sat su je vremena bezuspješno pokušavali reanimirati.

Policija je jutros objavila detalje tragične nesreće.

“Policija je očevidom utvrdila da je do nesretnog slučaja došlo oko 19:45 na južnom kolosijeku željezničke pruge. 35-godišnji strojovođa je upravljao lokomotivom i kretao se južnim kolosijekom od zapada u smjeru istoka te je dolaskom do željezničke stanice Slobodnica došlo do udara lokomotive u 14-godišnjakinju koja je prelazila prugu nakon izlaska iz putničkog vlaka koji je prometovao sjevernim kolosijekom od istoka u smjeru zapada. Od posljedica udara, unatoč pokušajima reanimacije, 14-godišnjakinja je preminula.

Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu”, priopćili su iz policije.

Komentiraj