DJELATNIK HAC-a “Nisam stigao pišat’, nemojte me zaje….at””

Prijetio im je prijavom policiji iako su mu nudile točan iznos mostarine, požalio se da od posla nije “stigao otić’ pišati”, a kad mu je čitateljica dala lipe u ruku, vratio joj je novac i kazao: “Dajte mi 39 kuna, nemojte me zaje*avat’

Desetog kolovoza, dvije vozačice svojim automobilima su se zaputile na Krk i pokušale su platiti mostarinu u lipama. Na snimkama se čuje nervoza radnika HAC-a koji nije htio primiti lipe, javlja Dnevnik.hr.

Kako im je rekao – ne želi vrećicu s kovanicama jer je alergičan na plastiku, a nije želio ni papirnatu vrećicu, već samo novčanice. Prijetio im je prijavom policiji iako su mu nudile točan iznos mostarine, požalio se da od posla nije “stigao otić’ pišati”, a kad mu je čitateljica dala lipe u ruku, vratio joj je novac i kazao: “Dajte mi 39 kuna, nemojte me zaje*avat’. Sram vas bilo i, još jedanput, sram vas bilo!”.

Obje vozačice poslale su pritužbe HAC-u. Jedna od njih tvrdi da je dobila u petak odgovor iz HAC-a u kojemu ju obavještavaju o postupku utvrđivanja činjenica koji su proveli. Problem je, kako navode, to što nemaju instalirane kamere, no ispričavaju se ukoliko je njihov djelatnik bio neprofesionalan uz napomenu da je on bio dužan zaprimiti lipe kao važeće sredstvo plaćanja.

Komentiraj