Djeci Heidi Klum je zbog vremenske razlike teško pratiti online nastavu

Screenshot YouTube

Djeca Heidi Klum imaju mali problem s učenjem na daljinu, jer se već neko vrijeme nalaze kod svoje majke u Njemačkoj, piše aceshowbiz.com.

Kćeri Leni (16) i Lou (11) te sinovi Henry (15) i Johan (14) nakon izbijanja pandemije koronavirusa imaju poteškoća pratiti online nastavu, jer ih vremenski razmak virtualnih školskih predavanja iz Los Angelesa tjera da budu duže budni.

Poznati supermodel je napustila Los Angeles u listopadu kako bi sudjelovala u snimanju i produkciji televizijskog šoua Germany’s Next Top Model. Nakon postizanja dogovora s bivšim suprugom, glazbenikom Sealom, Klum je četvero djece povela u europsku državu. Klum im daje veliku podršku u svemu što rade i zahvalna je na profesorima na doprinosu u izvođenju školskog programa.

“Oni čine sve ispravno kako bi mozak naše djece mogao nastaviti učiti i biti kao spužva, baš u ovo osjetljivo doba života”, rekla je. 

Naglasila je kako su oni “pravi vojnici”, jer marljivo prate nastavu usprkos kasnom terminu. Otkrila je kako su  njena djeca i veliki kritičari kada je u pitanju oskudnije odijevanje i društvene mreže.

“Definitivno sam otvorenija prema tijelu. Dolazim iz Njemačke i ne volim uvijek nositi puno odjeće. Ne uspoređujte se s  drugim ljudima. Ako društvene mreže to otežavaju, maknite se malo od toga”, kazala je i istaknula kako ostaje vjerna svome stilu.

Komentiraj