Gorenje

Dizajnerska linija kućanskih uređaja – Gorenje by Ora ïto

Gorenje, jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih uređaja, poznat po uspješnim suradnjama s najpoznatijim imenima iz svijeta dizajna, ekskluzivno je predstavio novu liniju kućanskih uređaja Gorenje by Ora ïto.

Deset godina nakon prve, iznimno uspješne suradnje, ovaj je dvojac opet pokazao svoje vještine kreiranja. Na predstavljanju dizajnerske linije u trgovačkom centru Lesnina Jankomir, novu su kuhinju budućnosti prvi pogledali brojni arhitekti, dizajneri interijera te poznati ljubitelji dizajna: Iva Šulentić, Antonija Stupar Jurkin, Ana Maras Harmander, Mirjana Mikulec, Lucija Lugomer, Zoran Aragović, modni dvojac Klisab i brojni drugi.

Gorenje by Ora ïto kuhinjski uređaji te mali kućanski uređaji reflektiraju već poznati jedinstveni stil francuskog dizajnera, takozvani simplexity – stil koji rastvara kompleksnost u čiste i jednostavne linije. Tako jednostavno, a tako kompleksno. Baš kao što su i kuhinjski uređaji koji krase moderno uređen dom. Glatko crno ili bijelo staklo prekriva uređaje, a u savršenoj kombinaciji s metalnom drškom stvaraju dizajn koji će položiti svaki test vremena i uzdići se iznad prolaznih trendova.

Pravi ljubitelji stila prepoznat će potencijal pomicanja granica u svojem okruženju te uživati u kreiranju novih okusa i kulinarskih eksperimenata, koristeći uređaje iz širokog asortimana Gorenje by Ora ïto kolekcije. U kuhinji budućnosti nalaze se svi uređaji koji čine život jednostavnijim i lakšim. Tu su samostojeći hladnjaci – zamrzivači vrhunskih performansi, pećnice velikog obujma koje ispunjavaju sve zahtjeve korisnika, indukcijske ploče koje imaju napredna tehnološka rješenja poput PowerBoosta ili BridgeZone funkcija, zidne ili otočne nape koje plijene pažnju minimalističkim dizajnom, te perilice posuđa koje imaju kapacitet do čak 16 servisa posuđa, a za potpuno suho posuđe pobrinut će se čarobna funkcija TotalDry…

Činjenicu da će naprednim tehnološkim rješenjima tvrtka Gorenje uvelike olakšati kuhanje, svojom kulinarskom prezentacijom najbolje pokazao poznati chef Mario Mihelj iz zagrebačkog restorana El Toro.

“Gorenje je oduvijek bio predvodnik u svijetu kućanskih uređaja. Kad su u pitanju napredna tehnološka rješenja, naši uređaji prate vrhunske standarde, no, kako bi kuhanje bilo istinski užitak i čarolija, potreban je savršen dizajn koji je istovremeno inovativan, jednostavan i intuitivan. Upravo tako možemo opisati kolekciju Gorenje by Ora ïto koja osvaja svojom izvrsnošću, profinjenošću i koja je jednostavno čarobna. Ovo je kolekcija koja će se savršeno uklopiti u moderan dom i urbani stil života“, izjavio je Damir Dražetić, direktor Gorenja Zagreb.

Komentiraj